kouloukakou og.jpg

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η γη της Ελιάς, ζει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της και στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό του παιδιού της, δηλώνει πως καθημερινά ανακαλύπτει και νέα πράγματα στο πλευρό του γιου της.

Κουλουκάκου: Το ότι γεννήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε άρρωστες, πως δεν μπορούμε να δουλέψουμε!

«Κάθε μέρα ανακαλύπτω πράγματα με τον γιο μου. Και δεν μπορείς να τα περιγράψεις με λόγια αυτά, γιατί δεν τα φαντάζεσαι! Είναι βίωμα η γέννηση του παιδιού, δεν είναι εμπειρία… Δεν αλλάζει κάτι. Προστίθεται, κάθε μέρα, και κάτι ακόμα. Και, κάθε μέρα, θέλω να πιστεύω πως γίνομαι και καλύτερη σ’ αυτό το σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Μπορεί ο άντρας μου να μου λέει “είσαι ερωτευμένη μαζί του!”, αλλά θεωρώ πως το υγιές είναι να μην περιστρέφονται τα πάντα γύρω από το παιδί. Κι αυτό θα κάνει καλό και στο παιδί μακροπρόθεσμα, στην προσωπικότητά του, μεγαλώνοντας», εξομολογείται στο περιοδικό Omikron.

kouloukakou-2-1.webp

«Ξέρεις, το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως το ότι γεννήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε άρρωστες. Δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι με ένα παιδί, ακόμη και για ένα χρόνο – δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το θεωρώ και λάθος αν θες, για την ψυχική τους υγεία. Καταλαβαίνω πως το παιδί πρέπει να περάσει κάποιο χρόνο μαζί με την μητέρα του, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του, αλλά δεν πρέπει κι η μητέρα να χάσει τον εαυτό της, την επαγγελματική της υπόσταση -η οποία είναι ανύπαρκτη για κάποιο χρονικό διάστημα-, και να τρέχει συνέχεια ένα παιδί 24 ώρες το 24ωρο. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία.», πρόσθεσε σε άλλο σημείο

Κουλουκάκου – Μπήκε στο skinny τζιν της, έναν μήνα μετά τη γέννα: «Οι μικρές χαρές της μανούλας»!

Κουλουκάκου: Το μίνιμαλ σπίτι της είναι βγαλμένο από παραμύθι – Η υπέροχη θέα & η ιταλική φινέτσα

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι πρώτες βόλτες με τον 22 ημερών γιο της και τον άντρα της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News