limeniko skafos eurok 1200x630.jpg

Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί (15.09.2026) στην Κυλλήνη, μετά από ανατροπή σκάφους.

Η ανατροπή του ταχύπλοου σκάφους έγινε γύρω στις 07:00 το πρωί, σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Κυλλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του επέβαινε μόνο ο χειριστής του ο οποίος και αναζητείται.

Σήμα κινδύνου φαίνεται πως εξέπεμψε σκάφος που έπλεε δίπλα από το ταχύπλοο.

Παρά τις έρευνες, ο χειριστής δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Στην περιοχή πραγματοποιούνται έρευνες υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), με τη συμμετοχή δύο πλωτών σκαφών του Λιμενικού και ενός ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Οι άνεμοι πνέουν έως 3 μποφόρ.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.