nekrotafeio foto.png

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, 30 περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, που διαπράχθηκαν σε κοιμητήριο στη Δυτική Αχαΐα.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετέβη νυχτερινές ώρες στις 23/3/2024 προς 24/3/2024 σε κοιμητήριο Ιερού Ναού στη Δυτική Αχαία και προκάλεσε φθορές, σε τριάντα μεταλλικά καντήλια και σε αντίστοιχο αριθμό τζαμιών από μνήματα.  

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης, διενεργήθηκαν εμπεριστατωμένες έρευνες από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση των περιπτώσεων φθορών και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!






Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Πηγή: agrinio24.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News