Τα δικά της παράπονα γύρω από τις διαιτησίες της Βάσως Τσαρούχα εξέφρασε η Μπέριλ ΜακΚίσικ, απαντώντας σε σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο οποίο υπάρχει η φωτογραφία του συζύγου της και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ.
Η Μπέριλ ΜακΚίσικ έκανε repost μια ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (σ.σ. ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού εξέφραζε παράπονα για απόφαση του διαιτητή Παπαπέτρου, ο οποίος συνελήφθη για το σκάνδαλο χειραγωγημένων αγώνων) και σχολίασε στα social media τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ.
Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ υποστήριξε πως και ο Αμερικανός ήταν θύμα της διαιτησίας κάνοντας ειδική αναφορά στην Βάσω Τσαρούχα. Μάλιστα, αναφέρθηκε με μάλλον αιχμηρό τρόπο και στον Γιώργο Μπαρτζώκα.
“Ας μην ξεχνάμε πόσα φάουλ τού χρέωσε λανθασμένα η Τσαρούχα. Το ήξερα από τη στιγμή που έβλεπα αυτή τη γυναίκα στο παρκέ ότι θα τον έστελνε στον πάγκο με 3 φάουλ (ευχαριστούμε και τον Μπαρτζώκα γι’ αυτό)”, έγραψε στα social media η σύζυγος του 36χρονου άσου, που πλέον παίζει στην Τουρκ Τέλεκομ.
Πηγή: www.newsit.gr

