d3149e6c sirigos argiros.jpg

Αφορμή στάθηκαν οι αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media το βίντεο του τραγουδιστή μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

https://www.instagram.com/reel/Demz8-pNrT3/

Η Σίσσυ Χρηστίδου διαφώνησε με την άποψη ότι θα έπρεπε κάποιος από την ομάδα του καλλιτέχνη να τον έχει συμβουλεύσει να αποφύγει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, τονίζοντας πως ο ίδιος έχει την ευθύνη των επιλογών του.

«Θεωρώ ότι υποτιμάμε πολύ έναν καλλιτέχνη όταν λέμε: “Καλά, ένας δεν βρέθηκε να του πει, ένας δεν βρέθηκε να τον συμβουλεύσει;», ανέφερε αρχικά.

Καινούργιου για Αργυρό στο Παρίσι: «Κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο»

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μια σημαντική καλλιτεχνική πορεία και δεν είναι ένα πρόσωπο που χρειάζεται άλλους να αποφασίζουν για λογαριασμό του.

«Εγώ δεν συμφωνώ. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είναι κανένα παιδάκι. Είναι ένας καλλιτέχνης με μία πορεία πάρα πολύ σημαντική. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε να υπάρχει κάποιος που θα του πει. Περιμένουμε από τον Κωνσταντίνο να το κάνει και ότι δεν το κάνει, πάλι είναι μία θέση», πρόσθεσε.

1792409264356-603074299-argiros.jpg

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, επίσης, στο γεγονός ότι η συναυλία πραγματοποιήθηκε κανονικά, σημειώνοντας πως δεν θεωρεί ότι ήταν απαραίτητο να ακυρωθεί. Εκείνο που, κατά την άποψή της, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ήταν η συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Πήγε στο Παρίσι να κάνει τη συναυλία και η Σελίν Ντιόν έκανε τη συναυλία. Επέλεξε να μην τοποθετηθεί, δεν μας έχει συνηθίσει να κάνει τέτοιες τοποθετήσεις. Θα μπορούσε να λείπει το βίντεο, δεν υπήρχε λόγος. Όσοι ήταν να πάνε, δεν περιμένανε αυτό το βίντεο μπροστά στον Πύργο του Άιφελ για να πάνε», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Συρίγος αντέδρασε με πιο έντονο ύφος, εστιάζοντας στην κατάσταση που επικρατούσε στη Γαλλία και στην επιλογή του τραγουδιστή να δημοσιεύσει το συγκεκριμένο βίντεο.

«Το όλο λάθος ξεκίνησε από τις δηλώσεις που έκανε ότι δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έγινε με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ. Πας στο Παρίσι, καίγεται όλη η Γαλλία και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις βίντεο;», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Λιάγκας για τη συναυλία – όνειρο ζωής του Αργυρού στο φλεγόμενο Παρίσι: «Είναι σε έναν άλλο κόσμο»

Χασαπόπουλος για Αργυρό: «Δεν πάει καλά, πρέπει να φτιάξει την εικόνα του»

Γερμανού για Αργυρό: «Το Παρίσι φλέγεται, ένας μεγάλος σταρ θα έπρεπε να δείξει ενσυναίσθηση»


Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.