«Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα» είπε μεταξύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου, για τη διαμάχη του Γιώργου Λιάγκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Για το «μπιφ» των τελευταίων ημερών, ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησαν σήμερα στον αέρα του Breakfast@star ο Ετεοκλής Παύλου, η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες τους.
«Εγώ θεωρώ μπούρδα να βλέπω δύο ανθρώπους σε αυτό το μέγεθος να μαλώνουν, στην ουσία, για το ποιος έχει μεγαλύτερη τη δύναμη», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.
Ο Ετεοκλής Παύλου συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτή επίδειξη δύναμης και η προσπάθεια, εγώ δεν την καταλαβαίνω. Υπήρχε μια παροιμία κάποτε, δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.
Ο αχυρώνας είναι η τηλεόραση, δεν είναι δική τους. Ό,τι κι αν αποφασίσει, είτε ο Γιώργος, είτε ο Γρηγόρης, τα κανάλια θα αποφασίσουν, τα στελέχη, για το τι εκπομπές θα φτιάξουν».
Πηγή: www.newsit.gr

