dealer employee crashes 32 million ferrari f40 in germany 232718 1.jpg

Πριν τέσσερις μήνες, είχαμε δημοσιεύσει το σοκαριστικό ατύχημα, όπου κάποιος άφησε την Giulia Quadrifoglio του για επισκευή, την πήρε ο τεχνικός και την έκανε σμπαράλια. Τώρα, ένας άλλος υπάλληλος αντιπροσωπείας βρίσκεται σε εξαιρετικά άβολη θέση, τρακάροντας μια Ferrari F40 στη Γερμανία.

Το συμβάν έγινε χτες σε αυτοκινητόδρομο κοντά στη Στουτγάρδη. Δεν γνωρίζουμε τι οδήγησε στη σύγκρουση, αλλά η εύλογη απορία είναι τι ζητάει ένας υπάλληλος πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari F40 κυριακάτικα.

«Έλα αφεντικό, είχαμε ένα μικρό συμβάν στη δουλειά. Μην με ψάξεις, φεύγω για κάποιο ερημονήσι στον Ειρηνικό Ωκεανό»

Άσχετα με το παραπάνω, τα αίτια του ατυχήματος μπορούν να αναζητηθούν είτε στην υπερβολική ταχύτητα, είτε σε κάποιο οδηγικό σφάλμα του 24χρονου είτε σε τεχνικό πρόβλημα που έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Άφησε την Giulia Quadrifoglio για σέρβις, τη βρήκε καβάλα σε 911

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος ενός από τα πιο εμβληματικά υπεραυτοκίνητα όλων των εποχών. Το καπό της Ferrari F40, τα μπροστινά πάνελ, ο προφυλακτήρας κι άλλα εξαρτήματα βρέθηκαν διάσπαρτα λίγα μέτρα γύρω από τη σκηνή της σύγκρουσης, μέσα σε σήραγγα. 

Περίπου 18 km μακριά από το Motorworld στο Boblingen, το οποίο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο προορισμός.

Ferrari F40

Στα καλά νέα της ημέρας είναι ότι δεν υπάρχει κάποια ζημιά που να μην επισκευάζεται. Όχι βέβαια πως θα είναι φθηνή υπόθεση, αφού μια «σωστή» Ferrari F40 τιμολογείται στα €3 εκατομμυρία, οπότε κι η φανοποιία της είναι αντίστοιχη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η συλλεκτική Ferrari F40 που πήρε φωτιά στο Μονακό θα ξαναγίνει καινούργια

Η συγκεκριμένη μάλιστα ήταν αναρτημένη στις αγγελίες γνωστού γερμανικού ιστότοπου, αλλά «κατέβηκε» μετά το ατυχές συμβάν. Ο νεαρός οδηγός εισήχθη στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα, χωρίς να έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ferrari F40

Λίγα περισσότερα από 1.300 αντίτυπα της Ferrari F40 κατασκευάστηκαν μεταξύ του 1987 και του 1992. Ήταν η τελευταία Ferrari που εγκρίθηκε προσωπικά από τον αείμνηστο Enzo Ferrari, γι’ αυτό ορισμένοι θεωρούν ότι είναι το καλύτερο σούπερκαρ όλων των εποχών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 40 Ferrari F40 κοκκινίζουν την Τοσκάνη

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα ξεχάσει το συμβάν: Ούτε ο οδηγός, ούτε ο ιδιοκτήτης, ούτε ο αντιπρόσωπος.

 

Πηγή: www.drive.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News