tselentis1 1200x630.jpg

Απάντηση στις αιχμές του καθηγητή σεισμολογίας, Άκη Τσελέντη ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από την Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου δίνουν πηγές του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης. 

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας: «η σύνθεση και η λειτουργία της Επιτροπής Σεισμικού Κινδύνου, όπως και της Επιτροπής  Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου είναι απολύτως νόμιμες και έχουν ως κυρίαρχα κριτήρια την επιστημονική και ενδελεχή εξέταση των φαινομένων και εν συνεχεία την πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των πολιτών».

Και καταλήγουν: Δεν πρόκειται να υπεισέλθουμε και να σχολιάσουμε τίποτα άλλο. Οι προσωπικές ατζέντες του καθενός, τέτοιες στιγμές, δεν πρέπει να αφορούν κανέναν».

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής σεισμολογίας, Άκης Τσελέντης στην παραίτησή του αφήνει αιχμές για πολιτικές παρεμβάσεις στην σύσταση της Επιτροπής. 

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.