68e02884 liagkas germanou 12 og.jpg

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ τώρα θα πάρω θέση. Υπάρχουν κάποιες αξίες στην τηλεόραση που οφείλουμε να τις σεβόμαστε και να κάνουμε και λίγο μόκο καμιά φορά. Έτσι είναι. Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν διαγράψει μία πορεία σε ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα και ο κόσμος τους έχει καταξιώσει… Όταν ένας άνθρωπος είναι για 20-30 χρόνια στην τηλεόραση, για κάποιον λόγο είναι. Δεν είναι χαζοί οι καναλάρχες να πληρώνουν κάποιους ανθρώπους για τόσα χρόνια. Και ανάμεσά τους είναι και η Ναταλία Γερμανού».

Εβελίνα Νικόλιζα για Ναταλία Γερμανού: «Η σχέση μας είναι σαν μια εταιρεία που έκλεισε…»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν λέει η συμπαθέστατη κα Νικόλιζα ότι δεν υπάρχουν ντιβιλίκια και βεντετιλίκια στους Weekenders, προφανώς… Γιατί στη φετινή εκπομπή -συγγνώμη για τους συναδέλφους, είναι εξαιρετικοί- δεν υπάρχει σταρ σαν τη Ναταλία Γερμανού. Δεν είμαστε όλοι ίσιοι και όμοια και κάποιοι νεότεροι πρέπει να σέβονται την αξία και την πορεία κάποιων παλαιότερων.»

germanou_12.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεύτερον, αυτό το πορτάκι που ανοίγει, είναι επικίνδυνο. Και πιστέψτε με εμένα δεν θα με βρείτε στο πορτάκι αυτό. Είναι επικίνδυνο να βγούμε όλοι και να πούμε για συνεργασίες χρόνων πριν… Συνέβαιναν και με ανθρώπους παλιότερα που δεν τους ξέρει ο κόσμος. Το χειρότερο μπούλινγκ μάς το έκαναν αρχισυντάκτες και διευθυντές που αν σας πούμε τα ονόματα, δεν τα ξέρετε. Δυνάστες! Έχω φάει χαστούκι σε αίθουσα σύνταξης από αρχισυντάκτη! Τι να κάνω; Ήμουν νεούδι. Αν ανοίξουμε όλοι αυτήν την κερκόπορτα, το μόνο που θα κάνουμε είναι κακό στον χώρο μας. Αν υπάρχει πραγματικά κακοποιητική συμπεριφορά, πας εκείνη την ώρα και το λήγεις. Ειδικά τώρα πια, που υπάρχει τεράστια ευαισθησία, λύνονται τα θέματα. Ξαφνικά βαράμε μία Ναταλία και δε νομίζω ότι είναι σωστό»

Δείτε το βίντεο

Ναταλία Γερμανού για Αργυρό: «Χωρίς να υποβαθμίζω την καλλιτεχνική του αξία, δεν είναι τόσο δύσκολο»

Τηλεθέαση: Τα υψηλά ποσοστά του Μάνεση, η επικράτηση της Γερμανού & η νίκη του Άκη στην prime time

Απόλυτη στήριξη στην Αντωνά μετά την κατακραυγή: Η Παναγία δεν ενοχλήθηκε -Κλείσε τα αυτιά σου Μαρία

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.