nikos oikonomopoulos ndp 1200x630.jpg

Τη δική του επιχείρηση έχει αποκτήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος σε τοποθεσία-«φιλέτο» της Μυκόνου και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να απολαύσουν πολυτελείς διακοπές και συγχρόνως μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Ο γνωστός τραγουδιστής εκτός από μία άκρως επιτυχημένη του καριέρα στο μουσικό πεντάγραμμο, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να μπει και στον χώρο των επενδύσεων, δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο, το οποίο συνολικά διαθέτει 21 σουίτες. Μάλιστα, ο Νίκος Οικονομόπουλος μόλις το αγόρασε ανακαίνισε όλους τους χώρους και τους διαμόρφωσε σύμφωνα με τη δική του αισθητική.

Το ξενοδοχείο «Ftelia Black Villas» του Νίκου Οικονομόπουλου βρίσκεται περίπου 500 μέτρα μακριά από τη παραλία Αλεμάγου. Στο βίντεο που δημοσίευσε το «Mykonos Live TV» φαίνεται η πολυτέλεια και η χλιδή που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του καταλύματος.

Οι σουίτες διαθέτουν όλες τις ανέσεις, όπως ιδιωτικές πισίνες, όμορφα έπιπλα και μοντέρνο design, ενώ στον χώρο υπάρχει και ένα μεγάλο γυμναστήριο. 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το «Mykonos Live TV», οι τιμές ανά διαμονή αυτήν την περίοδο, που δε θεωρείται υψηλής ζήτησης για το νησί των «ανέμων» ξεκινούν από τα 140 ευρώ ανά διανυκτέρευση μαζί με πρωινό. Παράλληλα, στα μέσα του Ιουλίου αυτές οι τιμές «εκτοξεύονται» και ξεκινούν από τα 370 ευρώ ανά διανυκτέρευση μαζί με πρωινό.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.