w27 224313festival.jpg

Οι άνθρωποι του Φεστιβάλ μοιράστηκαν με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη αμέτρητες κινηματογραφικές στιγμές μέσα στα χρόνια

Τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, αποχαιρετά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

«Οι άνθρωποι του Φεστιβάλ μοιράστηκαν με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη αμέτρητες κινηματογραφικές στιγμές μέσα στα χρόνια. Ήταν φίλος, συνάδελφος, συνοδοιπόρος. Ο Ιάσονας ήταν σαν ένα εξωτικό πουλί, άπιαστο και γοητευτικό», επισημαίνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Υπογραμμίζει ότι «οι μεγάλες του αγάπες και κυρίως η λατρεία του για το ελληνικό σινεμά, μένουν εδώ μαζί μας, μέσα από τα βιβλία που έγραψε για την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, του τραγουδιού, του μιούζικαλ, μέσα από τις τόσες βιογραφίες καλλιτεχνών» και προσθέτει ότι «η φωνή του, μοναδική όσο και ο ίδιος, ηχεί ακόμη στα αυτιά μας».

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στη μητέρα και στους οικείους του εκλιπόντος.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: www.skai.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.