themis kanellos ndp 1200x630.jpg

Τόσο στην εμπειρία που ο ίδιος έζησε όταν βρέθηκε σαν παίκτης στο σπίτι του «Big Brother» όσο και στον παρουσιαστή του νέου κύκλου του ριάλιτι εγκλεισμού, τον Πέτρο Λαγούτη, αναφέρθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Θέμης Κανέλλος.

Ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη στον Alpha, το πρωί της Τετάρτης (23.04.2025) σχολίασε τα πάντα για τον νέο κύκλο του «Big Brother». Παράλληλα, ο Θέμης Κανέλλος αναφέρθηκε και στα όσα βίωσε ο ίδιος μέσα στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ. 

«Εγώ δεν ήξερα ποιος είναι ο Πέτρος Λαγούτης. Δεν ασχολούμαι με την ελληνική τηλεόραση, ούτε βλέπω ελληνικές σειρές. Όταν τον γκούγκλαρα, εντάξει, εννοείται πως τον έχω δει. Πολύ περίεργο, γιατί νόμιζα ότι κάνει πολλή ποιότητα και δεν θα έβαζα κάτω από τον όρο “ποιότητα” το Big Brother”», υπογράμμισε, αρχικά, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι εγκλεισμού.

«Στο Big Brother έχει μέχρι και στην τουαλέτα κάμερα. Μάθαμε ότι μας σχολίαζαν μετά! Δηλαδή τι κάνουμε στην τουαλέτα και πόσο συχνά πάμε. Είναι λίγο ανατριχιαστικό αυτό», είπε ακόμα.

«Ο Χάρης Βαρθακούρης είδα ότι ήταν καλός στην παρουσίαση. Βέβαια, στην αρχή έκανε πολλά λάθη από ότι μάθαμε αλλά μετά ο άνθρωπος, στο live, τα πήγε καλά», ανέφερε στη συνέχεια ο Θέμης Κανέλλος στην κάμερα του Alpha.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.