a010e5a3 9705 stathis sxizas alexandra panagiotaroy 7122022.jpg

Παρότι βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, δείχνοντας πως το παρελθόν τους έχει μείνει οριστικά πίσω.

Παναγιώταρου για το σχόλιο του Μικρούτσικου & τα μήλα των Εσπερίδων – «Το ξινόμηλο θα φορεθεί πολύ»

NDPPHOTO

Οι κάμερες της εκπομπής Weekenders ήταν εκεί και κατέγραψαν τη στιγμή που ο Στάθης Σχίζας παραχωρούσε δηλώσεις, ενώ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περνούσε ακριβώς από μπροστά του.

Εκείνος δεν αντέδρασε καθόλου, διατηρώντας την ψυχραιμία του. «Ό,τι τελειώνει μένει για πάντα πίσω, γι’ αυτό τελειώνει», είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Είμαι πολύ καλά, πολύ ήρεμη και πολύ δραστήρια», αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει αφήσει πίσω της την κοινή τους πορεία και προχωρά με θετική ενέργεια.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Χαμός ανάμεσα σε Σκορδά – Μικρούτσικο για την Παναγιώταρου:«Έχει δυο καρούμπαλα στο πρόσωπο»

Ναταλία Γερμανού για Μικρούτσικο – Παναγιώταρου: «Ο λόγος του είναι χειμαρρώδης και παρορμητικός»

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.