olympiakos youth grab 1 1200x630.jpg

Η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να πετύχει ένα υπέροχο γκολ στο πρώτο ημίχρονο του προημιτελικού της με τον Ολυμπιακό, στο Youth League.

Η μπάλα απομακρύνθηκε από τον Παναγάκο μετά από εκτέλεση φάουλ και κατέληξε στον Αγκιλάρ, που με φοβερή “βολίδα” εκτός περιοχής την έστειλε στην εστία του Κουράκλη για το 1-0 της Σάλτσμπουργκ επί του Ολυμπιακού.

Όποια από τις δυο ομάδες προκριθεί στο Final Four του Youth League, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Τραμπζονσπόρ -Ίντερ (25.04.2025) και αν τελικά βρεθεί στον τελικό θα παίξει με μία από τις Άλκμααρ – Μάντσεστερ Σίτι ή Στουτγκάρδη – Μπαρτσελόνα.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.