rock hard festival.jpg

Οι Candlemass επιστρέφουν στην Ελλάδα με τον Messiah Marcolin!

Θα εμφανιστούν στην πρώτη εκδοχή του Rock Hard Festival που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ο τραγουδιστής των κλασικών άλμπουμ “Nightfall”, “Ancient Dreams” και “Tales Of Creation” θα επανενωθεί με τους Σουηδούς θρύλους του doom metal μόνο για την συναυλία της Αθήνας.

Οι Roy Khan και Tore Østby των Conception θα παρουσιάσουν ένα ακουστικό σετ για τους κατόχους των VIP εισιτηρίων, ενώ τον Gus G αναμένεται να πλαισιώσουν εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ανακοινώθηκε ακόμη η συμμετοχή των Σουηδών heavy/doom metallers The Crypt. Περισσότερα ονόματα θα γίνουν γνωστά το επόμενο διάστημα.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σύντομα στον ακόλουθο σύνδεσμο. Τα εισιτήρια διημέρου κοστίζουν 110 Ευρώ και τα VIP 198 Ευρώ.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

Πηγή: www.rocking.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.