emmanouil karalis 1200x630.jpg

Απρόοπτο για τον Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, αναγκάζοντάς τον να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μοιράστηκε την εμπειρία του, ανεβάζοντας ένα video μέσα από το ασθενοφόρο, θέλοντας να καθησυχάσει το κοινό και να δείξει ότι παραμένει ψύχραιμος παρά το σοκ του τραυματισμού.

Μάλιστα στο video που ανέβασε θέλησε να κάνει πλάκα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αναφέρει: «5.82 μέτρα και 2η θέση, αλλά πρέπει να πάω στο νοσοκομείο», με τον Καραλή να μοιράζεται με τους δικτυακούς του ακόλουθους μια δύσκολη και πολύ άτυχη αν μη τι άλλο στιγμή για τον ίδιο.

Ακόμα και τραυματίας πάντως ο «Μανόλο» πήρε μια θέση στο βάθρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελίνα Τζένγκο έκανε την καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς στο Diamond League της πόλης Σιαμέν στην Κίνα και με κορυφαία βολή στα 64,75 μέτρα κατέκτησε την πρώτη θέση στον ακοντισμό και έπιασε το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο Τόκιο.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.