mark marquez motor motogp thailand 2 1200x630.jpg

MotoGP – Thailand Grand Prix – Chang International Circuit, Buriram, Thailand – March 1, 2025 Ducati Lenovo Team’s Marc Marquez in action during sprint REUTERS/Athit Perawongmetha




Πρεμιέρα σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP από την Ταϊλάνδη, με τον Μαρκ Μάρκες να κερδίζει την πρώτη μάχη της χρονιάς, τον αγώνα Sprint, διότι αύριο ακολουθεί το μεγάλο Grand Prix.

Ο αναβάτης της εργοστασιακής Ducati που ήρθε φέτος στην ιταλική ομάδα, ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μαρκ Μάρκες κέρδισε αφενός τον αδερφό τον Αλεξ που τρέχει για τη δορυφορική ομάδα της Ducati, Gresini, και αφετέρου τον ομόσταβλό του Φραντσέσκο Μπανιάια, που έμεινε τρίτος στο βάθρο, αφήνοντας τον ρούκι Αϊ Οκγούρα με την Aprilia, 4ο.

 

Ο Φράνκο Μορμπιντέλι με τη Ducati VR46 της ομάδας του Βαλεντίνο Ρόσι ακολούθησε με τον Πέντρο Ακόστα της KTM στην 6η θέση και τον Κουαρταράρο της Yamaha στην 7η. Ο Μπραντ Μπίντερ της ΚΤΜ ήταν 8ος, ακολούθησε ο Ζοάν Μιρ της Honda και τη δεκάδα έκλεισε ο Ζοάν Ζαρκό της εργοστασιακής ομάδας της Honda, LCR.

Στην 20ή θέση ο Σαβαντόρι που αντικαθιστά τον πρωταθλητή Χόρχε Μάρτιν (αναρρώνει από την εγχείρηση) στην Aprilia.

 

Αύριο έχουμε το μεγάλο Grand Prix, σε ένα πρωτάθλημα που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.


Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.