mitsotakiskadro 1.jpeg

Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2011 ευχόταν να μην χρειαστεί ποτέ στη ζωή του να ζήσει με 800 ευρώ το μήνα δεν ήξερε πως το 2025 θα χρειαζόταν να διαφημίσει ως επιτυχία δική του και της κυβέρνησής του, να ζήσουν Έλληνες πολίτες και οικογένειες με 743 το μήνα!

Και μάλιστα να διαφημίσει το κατόρθωμά του μέσω του TikToK για να πείσει πως 14 χρόνια μετά, αυτό αποτελεί κατόρθωμα!

Βεβαίως είναι γνωστό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γόνος οικογενείας, δεν φημίζεται για την ενσυναίσθησή του ούτε και για την συνέπειά του.

Αλλά στο κάτω-κάτω της γραφής το είπε για τον ίδιο.

Οι πληβείοι δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα:

«Μου το λέει ο κόσμος: Έχεις ζήσει με 800 ευρώ το μήνα; Όχι δεν έχω ζήσει με 800 ευρώ το μήνα. Και εύχομαι πραγματικά να μη χρειαστεί να ζήσω με 800 ευρώ το μήνα.»

Σήμερα όμως, το έτος 2025, το να προτείνει τα 743 ευρώ αποτελεί κατόρθωμα της κυβέρνησής του!

@kyriakosmitsotakis_Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.