1772298924 marianna toumasatou 06022026 1200x630.jpg



Η Μαριάννα Τουμασάτου / NDP Photo







Για την εικόνα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα, με αφορμή και τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την εθνική τραγωδία των Τεμπών, μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου όταν συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” το Σάββατο (28-02-2026) στον Alpha.

«Είναι ανάγκη πια όλα όσα ζούμε, τον τελευταίο καιρό, να τελειώσουν. Να αναπνεύσουμε. Γιατί αυτό το “χωρίς οξυγόνο” τελικά δεν αντιπροσωπεύει μόνο εκεί την βραδιά, αντιπροσωπεύει την χώρα ολόκληρη» υπογράμμισε, αρχικά, η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Είμαστε χωρίς οξυγόνο. Έχουμε μπει σε εκείνον τον νάρθηκα, που είχαμε μπει και πολλά χρόνια πριν».

«Μίλαγα με τον αδελφό μου πριν έρθω εδώ, ο οποίος ήταν στη συγκέντρωση και μου είπε “έχει πολύ κόσμο. Δεν είναι σαν πέρσι, αλλά έχει κόσμο”. Και τώρα καταλήγουμε, πάλι, στα ίδια, ώστε να μην ασχοληθούμε με την αιτία της συγκέντρωσης αλλά να ασχοληθούμε με τα παρατράγουδα» συμπλήρωσε, ακόμα, η Μαριάννα Τουμασάτου στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση το μεσημέρι του Σαββάτου.

Προ ημερών, η Μαριάννα Τουμασάτου είχε μιλήσει για την Μαρία Καρυστιανού και το κόμμα που ετοιμάζει: «Τη σέβομαι, αλλά δεν συμφωνώ με τις πολιτικές της θέσεις» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.