befunky collage 3 36 enhanced.png

Ειδικότερα, «τίποτα δεν αφήνω πίσω μου. Έχω πάρει πάρα πολλά από κάθε συνεργασία, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο που ξέρει τόσο καλά τη δουλειά όπως ο Γιώργος Παπαδάκης. Λογικά θα σου απαντούσα ότι οι πάρα πολλές αλλαγές μπερδεύουν το κοινό. Από την άλλη δεν θα απαντήσω κάτι σε αυτό. Ξέρει το κάθε κανάλι κι ο κάθε συνάδελφος τι είναι καλύτερο για την εκπομπή του.» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου για τη παρελθοντική συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής του.

«Με τον Άρη διαφωνούμε σε πολλά πράγματα και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Όχι, δεν με επηρεάζει. Συμπορευόμαστε με τον Άρη και χαίρομαι πολύ για το αποτέλεσμα που βγαίνει. Όταν λέω κάτι, εγώ παίρνω την ευθύνη αυτού που λέω. Ο Άρης έχει δείξει πολλά χρόνια πως όταν λέει κάτι ούτε το φοβάται να το πει κι έχει ευθύνη αυτού που λέει και υποστηρίζει τη γνώμη του κι ως εκεί.» απάντησε για τη συνεργασία της με τον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ.

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.