1745392416 fotia argostoli 4 1200x630.jpg

Σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο, νοσηλεύεται το 3χρονο παιδάκι μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι του στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, το μεσημέρι της Τρίτης (23.04.2025).

Ο 3χρονος αν και αρχικά νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Κεφαλονιάς, ώστε οι γιατροί να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μετά την φωτιά, το βράδυ της Τρίτης διακομίστηκε με C – 130 στο νοσοκομείο του Ρίο.

Οι γιατροί εκεί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής των καπνών. Συγκεκριμένα ο μικρός υπέστη διπλό θερμικό έγκαυμα στους πνεύμονες.

Πέρα από τον 3χρονο, στο νοσοκομείο του Αργοστολίου μεταφέρθηκε και ο 4χρονος αδελφός του αλλά και ο 71χρονος παππούς τους, που και εκείνοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.

Η φωτιά μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί από που ξεκίνησε.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.