filini 1200x630.jpg

Ελένη Φιλίνη και Παύλος Ευαγγελόπουλος είχαν πρωταγωνιστήσει σε ταινία, τα γυρίσματα της οποίας σημαδεύτηκαν από ένα ατύχημα, κατά τη διάρκεια μια συγκεκριμένης σκηνής. Τους δύο ηθοποιούς έπιασε νευρικό γέλιο, όπως θυμήθηκε η Ελένη Φιλίνη, που περιέγραψε ένα μέρος από τα όσα είχαν συμβεί τότε.

Η Ελένη Φιλίνη συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «Τα τετράγωνα των αστέρων» και αποκάλυψε ότι, γυρίζοντας μία ερωτική σκηνή με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, έσπασε το κρεβάτι.

Όπως είπε: «Κάνουμε remake μια ταινία, παλιά ήταν το “Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη” και κάναμε την “Μπλόφα” με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο.

Έχουμε μια ερωτική σκηνή, με έχει πάρει αγκαλιά και είναι να με πετάξει στο κρεβάτι. Όπως με έχει αγκαλιά, κάτω από τον ρομαντισμό και το πάθος, με αφήνει στο κρεβάτι και το κρεβάτι διαλύεται. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ευτυχώς δεν χτύπησα. Μας έπιασε νευρικό γέλιο και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τη σκηνή».

Ήταν η «χρυσή» εποχή της βιντεοκασέτας. Τα χρόνια που πολλοί ηθοποιοί έπαιρναν μέρος στις ταινίες που γυρίζονταν, με το τελικό προϊόν να καταλήγει στα βίντεο κλαμπ που υπήρχαν στις περισσότερες γειτονιές της χώρας.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.