alguazil 1200x630.jpg

Ο Αλγκουαθίλ στο Κηφισιά – Ολυμπιακός (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Κηφισιάς με 3-2 για την 9η αγωνιστική της Super League, με γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ στάθηκε στη “μάχη” των παικτών του μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Μετά το τέλος του Κηφισιά – Ολυμπιακός, ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ τόνισε τη σημασία της νίκης σε ένα ματς που η ομάδα του δεν ήταν καλή στον αγωνιστικό χώρο και σημείωσε ότι οι Πειραιώτες είναι πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά.

Οι δηλώσεις του Αλγκουαθίλ

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα σήμερα εκτός έδρας, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα και τα καταφέραμε έστω και στο τέλος. Παρόλο που δυσκολευτήκαμε είμαστε ευχαριστημένοι, έστω και για σήμερα είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τα παιχνίδια που δεν έχεις λαμπερή εμφάνιση.

Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, προηγηθήκαμε με 2-0, μας ισοφάρισαν στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά τα παιδιά συνέχισαν να παλεύουν μέχρι το τέλος των καθυστερήσεων»

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.