panathinaikos eurokinissi 2 1200x630.jpg

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (01.11.2026, 19:30, Newsit.gr, ΣΚΑΪ) μεγάλη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Εκτός των γνωστών απουσιών (Αζεντίν Ουναΐ και Κρίστιανσεν) ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα, με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να ανακοινώνει μετά το πέρας της σαββατιάτικης προπόνησης τα ονόματα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League -μετά από 8 αγωνιστικές- με 21 βαθμούς, με την ΑΕΚ να έχει ένα ματς λιγότερο και να βρίσκεται στην 3η θέση με 17 βαθμούς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Πένια, Τσάβες, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσάπρας, Κυριακόπουλος, Σαλάχ – Εντίν, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Κάνγκουα, Λούζα, Καμαρά, Τσιριβέγια, Κοντούρης, Ταμπόρδα, Γιάγκουσιτς, Πελίστρι, Αντίνο, Λιβάι Γκαρσία, Τεττέη, Ντέσερς, Ραστόντερ

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.