Ο Τόμας Σατοράνσκι ανησύχησε τους πάντες με την άσχημη πτώση που είχε στο παρκέ, το βράδυ της Παρασκευής (30.10.2026) στον αγώνα της Χάποελ Τελ Αβίβ με την Dubai BC, για τη Euroleague.
Ο Τσέχος γκαρντ της Χάποελ Τελ Αβίβ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και είναι υπό παρακολούθηση, χωρίς ακόμη να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή του. Ο ίδιος πάντως ήταν καθησυχαστικός με ανάρτησή του στα social media ποζάροντας με χαμόγελο από το κρεβάτι του νοσοκομείου.
“Γεια σε όλους, ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για όλα τα μηνύματα, τη στήριξη και το ενδιαφέρον. Ένα πολύ ξεχωριστό ευχαριστώ στην Dubai Basketball Club, τους παίκτες και το επιτελείο της, για την άμεση αντίδραση και τη βοήθεια που μου προσέφεραν. Είμαι πραγματικά ευγνώμων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους συμπαίκτες μου, το επαγγελματικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της Χάποελ για όλη τη στήριξη και τη βοήθεια. Ήταν σίγουρα μια τρομακτική στιγμή, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλύτερα. Ελπίζω να επιστρέψω στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε ο Τόμας Σατοράνσκι.

