geniko kratiko eurokinissi 1200x630.jpg

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (18.09.2026) στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, κινητοποιώντας άμεσα τον κρατικό μηχανισμό. Άμεσα, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν στο νοσοκομείου προκειμένου να σβήσουν την πυρκαγιά.

Η επέμβαση της Πυροσβεστική ήταν άμεση και οι πυροσβέστες κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την φωτιά μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Ευτυχώς, δεν κινδύνευαν ούτε ανθρώπινες ζωές αλλά και να προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στους χώρους του νοσοκομείου.

Πηγή: iatropedia.gr

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.