mixopoulos euripidou rafting instagram 1200x630.jpg

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου (Πηγή φωτογραφίας: Instagram / con_ev)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Μια διαφορετική πλευρά των καλοκαιρινών τους διακοπών επέλεξαν να απολαύσουν ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αφήνοντας για λίγο πίσω τους νησιωτικούς προορισμούς. Μετά τις αποδράσεις τους στη Μύκονο και στη Σαντορίνη, οι δυο τους ταξίδεψαν στα Ζαγοροχώρια, όπου συνδύασαν την επαφή με τη φύση με πιο περιπετειώδεις δραστηριότητες.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου βρέθηκαν μαζί με την παρέα τους στον Βοϊδομάτη και επέλεξαν να κάνουν rafting στα νερά του ποταμού. Φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπήκαν στη φουσκωτή βάρκα και πραγματοποίησαν την κατάβαση με φόντο το φυσικό τοπίο της Ηπείρου.

Φίλιππος Μιχόπουλος – Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι φωτογραφίες από τον Βοϊδομάτη

Στιγμιότυπα από την εξόρμηση μοιράστηκε στα social media η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, δίνοντας στους ακολούθους της μια εικόνα από την εμπειρία τους στον Βοϊδομάτη.

Σε μία από τις φωτογραφίες, οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί με τον εξοπλισμό του rafting, ενώ σε άλλες καταγράφονται στιγμές από την κατάβαση του ποταμού μαζί με την παρέα τους.

Η εξόρμηση στα Ζαγοροχώρια αποτέλεσε αλλαγή σκηνικού για το ζευγάρι, το οποίο το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί σε Μύκονο και Σαντορίνη, επιλέγοντας αυτή τη φορά έναν ορεινό προορισμό για τη συνέχεια των διακοπών του.


Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.