3f7a57e2 ert1 640x261 og.jpg

Η ΕΡΤ συνεχίζει να επιβεβαιώνει τον ουσιαστικό της ρόλο στη στήριξη του ελληνικού κινηματογράφου, με δύο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για συμπαραγωγές της.

Φινάλε για Μαρία Ηλιάκη – Κρατερό Κατσούλη – Επιστρέφουν τον Σεπτέμβρη

ert.jpg

Η πρώτη αφορά το Βραβείο Σκηνοθεσίας που απέσπασε ο Ευθύμης Kosemund-Σανίδης στο διαγωνιστικό τμήμα Proxima του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι για την ταινία «Ένας Ολόκληρος Άνθρωπος Σχεδόν».

Παράλληλα, «ο Τροπικός του Θρηνούντος Γκέκο», η νέα μικρού μήκους ταινία του Σταύρου Μαρκουλάκη που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΙΚΡΟΦΙΛΜ της ΕΡΤ, επιλέχθηκε για το επίσημο διαγωνιστικό τμήμα Orizzonti του 83ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν μία ακόμη επιβεβαίωση της σταθερής επένδυσης της ΕΡΤ στους Έλληνες δημιουργούς και της δυναμικής παρουσίας των συμπαραγωγών της, στα σημαντικότερα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ.

Οι 5 εκπομπές που συνεχίζουν στην ΕΡΤ

Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος συνεχίζει στην ΕΡΤ

Οκτώ ξεχωριστές ξένες σειρές τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ και στο ERTFLIX

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.