karystianoy eurokinisi.png.webp.webp

Η Μαρία Καρυστιανού προσήλθε σήμερα στον Άρειο Πάγο, ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου που εξετάζει πτυχές της υπόθεσης του δυστυχήματος στα Τέμπη.







Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ίδια δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, επιδιώκοντας να ενισχύσει τη νομική της θέση στη διαδικασία που αφορά τις ευθύνες του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Παράλληλα, ζήτησε την αναβάθμιση του κατηγορητηρίου, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να διερευνηθούν πιο βαριές ευθύνες στο πλαίσιο της υπόθεσης.

Η διαδικασία εντάσσεται στο ευρύτερο δικαστικό σκέλος της τραγωδίας των Τεμπών, η οποία συνεχίζει να απασχολεί έντονα τη δημόσια συζήτηση και τη Δικαιοσύνη.

«Θα ζητήσουμε αναβάθμιση κατηγοριών. Δεν είναι δυνατόν μετά το θάνατο 57 ανθρώπων να κατηγορείται ο Κώστα Καραμανλής για παράβαση καθήκοντος» υπογράμμισε.

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.