stefano sartini 13022026 1200x630.jpg

Τις εμφανίσεις των υποψηφίων κομματιών για την ελληνική εκπροσώπηση στη φετινή Eurovision κλήθηκε να σχολιάσει ο Στέφανο Σαρτίνι. «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω η ΕΡΤ θα μπορούσε να δώσει περισσότερη ποιότητα σ’ αυτό», ανέφερε αρχικά για τα κομμάτια που ακούστηκαν στον Α’ ελληνικό ημιτελικό.

Συνομιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα στον «αέρα» του ΑΝΤ1, ο Στέφανο Σαρτίνι εστίασε στον τρόπο που παρουσίασαν τα δικά τους κομμάτια, τόσο ο Akylas όσο και η Marseaux.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπειρος σκηνοθέτης επισήμανε στην αρχή πως «προσπάθησα να δω τον 1ο ημιτελικό και έχω δει αρκετά πράγματα, όχι όμως όλο. Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω η ΕΡΤ θα μπορούσε να δώσει περισσότερη ποιότητα σ’ αυτό».

«To τραγούδι του Akyla δεν μ’ αρέσει και τόσο πολύ, είναι μέτριο για μένα. Δεν μου έχει κάνει κάτι το ενδιαφέρον. Δηλαδή κουράστηκα, να πω την αλήθεια, να το ακούσω. Δεν μου έδωσε εμένα κάτι».

 

«Στο τραγούδι της Marseaux μου άρεσε ο ρυθμός. Είναι καινούργιος ρυθμός, πιστεύω, για την Ελλάδα. Δηλαδή σαν μουσική ακουμπάει πιο πολύ στη νεολαία, δεν είναι κλασικό αλλά είναι ένας καινούργιος ρυθμός. Αυτό πιστεύω πως είναι κάτι πιο φρέσκο, πιο καλό», συμπλήρωσε, ακόμα, ο Στέφανο Σαρτίνι μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.