screen325523523253.png

Ένα …παρανοϊκό σκηνικό βίωσαν κατά την καταγγελία τους στην αστυνομία τρία παιδιά, ένα 16 και δύο 17 ετών σε δρόμο της Λάρισας, προχθές το βράδυ της Τετάρτης και λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν όπως ισχυρίστηκαν, ένας άνδρας με τσεκούρι τους επιτέθηκε στα καλά καθούμενα και χωρίς να προκληθεί από κανέναν τους.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα η παρέα των ανηλίκων διέσχιζε την οδό Κραννώνος όταν ένας άγνωστος άνδρας βγήκε ξαφνικά από ένα αυτοκίνητο και βγάζοντας ένα τσεκούρι από το πορτ μπαγκάζ τους επιτέθηκε κρατώντας το ανάποδα. Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, με την πλευρά του ξύλου κατάφερε ένα ελαφρύ, ευτυχώς, χτύπημα στο στήθος του 16χρονου σπρώχνοντάς τον.

Οι τρεις μαθητές έζησαν φρικιαστικές στιγμές με το σκηνικό να είναι πραγματικά βγαλμένο από ταινία θρίλερ.

Ενεργείται προανάκριση, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό που καταγγέλθηκε από τους τρεις ανήλικους.

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.