nikoletta karra sakis mpoulas ndp 1200x630.jpg

«Ήμασταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος», δήλωσε η Νικολέττα Καρρά για τον Σάκη Μπουλά.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η γνωστή ηθοποιός στη «Real L!fe» και στη δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη. Η Νικολέττα Καρρά μνημόνευσε τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους στο σίριαλ «50-50».

Γνώρισες μεγάλη επιτυχία με τη σειρά «50-50» ως ταίρι του αείμνηστου Σάκη Μπουλά. Τον σκέφτεσαι;

Πού συχνά, ειδικά όταν γίνεται αναφορά στο 50-50, ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο «Σακούλης». Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, είχαμε μια ωραία σχέση και στα γυρίσματα περνούσαμε πολύ όμορφα. Όταν βρίσκομαι με τον σκηνοθέτη μας, Βασίλη Θωμόπουλο, πάντα τον μνημονεύουμε.

Ήμασταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος. Κάναμε παρέα με τον Σάκη, πηγαίναμε σπίτι του κάθε βράδυ, οπότε έχουμε ζήσει πολλές και δυνατές στιγμές εκτός σειράς και πολύ φορτισμένες. Ο Σάκης ήταν μία προσωπικότητα που δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν, όχι μόνο από εμάς που είχαμε την ευτυχία να συνεργαστούμε μαζί του.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.