elpida ndp 1200x630.jpg

«Κάθε χρόνο έστελνα 2-3 τραγούδια στη Eurovision, αλλά ποτέ δεν περνούσα γιατί δεν είχα μέσο», εξομολογήθηκε η Ελπίδα.

Η Ελπίδα παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» και τον Γιώργο Κουβαρά. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για τη Eurovision και για το γεγονός ότι την έκοβαν συνέχεια παλιά, επειδή όπως ισχυρίζεται δεν είχε κάποιο μέσον.

«Κάθε χρόνο έστελνα 2-3 τραγούδια στη Eurovision, αλλά ποτέ δεν περνούσα γιατί δεν είχα μέσο. Είχα στείλει ένα με τον Σπανό, ένα με τον Κραουνάκη και δεν πέρασα. Τη χρονιά που πήγα έστειλα τη Ντισκοτέκ και τον Σωκράτη και πέρασε ο Σωκράτης κι έμεινε εκτός η Ντισκοτέκ. Δεν πειράζει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελπίδα.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.