fc5b1b65 h ellada pshfizei xrhstos koytras giannhs ntsoynos 02 og.jpg

Οι δύο δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στη μαζική συμμετοχή του κόσμου στα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Το ξεχωριστό κλείσιμο της εκπομπής της Γερμανού: «Για να θυμούνται οι παλιοί & να μαθαίνουν οι νέοι»

«Θα περάσουμε ένα ωραίο Σαββατόβραδο, δυο κουβέντες θα πούμε. Χθες ο λαός ενώθηκε. Έχουμε πολλά πράγματα για να χωριζόμαστε, μπορούμε και μόνοι μας», ανέφερε ο Χρήστος Κούτρας, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για ενότητα.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Ας ασχοληθούμε με τα προβλήματα του κόσμου, ας ασχοληθούμε να δώσουμε απαντήσεις και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Πάντως, χθες έγινε μια μεγαλειώδης συγκέντρωση και μένουμε εκεί».

H-ELLADA-PSHFIZEI-(XRHSTOS-KOYTRAS-GIANNHS-NTSOYNOS).jpg

Λίγο πριν επιστρέψουν στη ροή της εκπομπής, ο ίδιος έκλεισε τη σύντομη αναφορά λέγοντας: «Αυτό θέλαμε να πούμε, τίποτα άλλο. Να είστε καλά και μπράβο για ό,τι κάνατε χθες».

Αμέσως μετά, ο Χρήστος Κούτρας θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη του για τα γενέθλιά της, κλείνοντας τη στιγμή με ένα προσωπικό και ζεστό μήνυμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.