jam 6 1200x630.jpg

Τα μανταρίνια είναι φρούτα εποχής και με αυτά μπορείς να φτιάξεις την πιο λαχταριστή μαρμελάδα. 

Συστατικά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα γεμάτη νερό βράζουμε τα μανταρίνια για περίπου μισή ώρα
  • Τα στραγγίζεις καλά και τα αφήνεις στην άκρη να κρυώσουν
  • Τα κόβεις στη μέση, αφαιρείς τα κουκούτσια και ρίχνεις στο multi
  • Χτυπάς καλά μέχρι να πολτοποιηθούν
  • Σε μια κατσαρόλα ρίχνεις το νερό και τη ζάχαρη και τα βράζεις σε μέτρια φωτιά για περίπου 3 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη
  • Προσθέτεις τον πολτό μανταρινιών και συνεχίζεις το βράσιμο για 20 περίπου λεπτά ακόμη ανακατεύοντας διαρκώς με την ξύλινη κουτάλα
  • Μόλις σφίξει η μαρμελάδα ρίχνεις το ξύσμα μανταρινιού και ανακατεύεις για 2 λεπτά ακόμη
  • Αποσύρεις την κατσαρόλα από την εστία
  • Αφήνεις την μαρμελάδα να κρυώσει και την μοιράζεις σε αποστειρωμένα βάζα.

Photo: iStock

Ετικέτες ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ,ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ

Πηγή: www.tlife.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.