1080 1080 kanelidou 1 1 640x360.jpg

Η εμβληματική μορφή του τραγουδιού της δεκαετίας του 70, με την μοναδικά αισθαντική φωνή και διακριτική σκηνική παρουσία, σε ένα καινούριο πρόγραμμα

Για να ζεστάνει τις Τετάρτες του χειμώνα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Αλέκα Κανελλίδου έρχεται και για φέτος στο Θέατρο Άλσος.

Η εμβληματική μορφή του τραγουδιού της δεκαετίας του 70, με την μοναδικά αισθαντική φωνή και διακριτική σκηνική παρουσία, έφτιαξε ένα καινούριο πρόγραμμα για τις φετινές της παραστάσεις που θα το παρουσιάσει μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της και με ντουέτα έκπληξη με τον γιο της.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο με τραγούδια που ερωτευτήκαμε, που σημάδεψαν στιγμές και φάσεις της ζωής μας. Ένα πρόγραμμα που δημιουργεί αυτή την μοναδική αισθαντική ατμόσφαιρα της Αλέκας Κανελλίδου που την κατατάσσει σε μια ξεχωριστή θέση στην ελληνική δισκογραφία και τις καρδιές μας.

Special guest: Γιάννης Γιανουσάκης

Μουσική επιμέλεια/ενορχηστρώσεις: Βαγγέλης Τούντας

Ηλίας Κουρούμπαλης, επιμέλεια ήχου

Παίζουν:

Τάκης Βασιλείου, τύμπανα

Κώστας Γιαξόγλου, πιάνο

Δημήτρης Τσεκούρας, μπάσο

Βαγγέλης Τούντας, βιολί, κιθάρα, φωνή

Ντίνος Χατζηϊορδάνου, ακορντεόν

Από τις 22 Ιανουαρίου έως τις 12 Φεβρουαρίου 2025

Κάθε Τετάρτη στις 20:30 

Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα

 

Πηγή: www.vradini.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.