istock 1372910783.jpg

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να περιλαμβάνει μικρή απογοήτευση ή μπλοκάρισμα. Θα μπορούσες να νιώσεις πνιγμένη ή αποκλεισμένη προσωρινά, με μια διέλευση Άρη – Χείρωνα στο παιχνίδι. Μπορεί να σου λείπει η αίσθηση του σκοπού ή της αποστολής και αυτό σε εμποδίζει να επιδιώξεις άμεσα τις επιθυμίες σου. Τα λάθη του παρελθόντος μπορεί να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία απ’ το συνηθισμένο στο μυαλό σου.

Αν και η εμπιστοσύνη μπορεί να είναι ένας παράγοντας που λείπει τώρα, οι λύσεις μπορούν τελικά να λειτουργήσουν υπέρ σου. Καθώς η μέρα προχωρά, στην πραγματικότητα μπορεί να αισθάνεσαι πολύ πιο ελεύθερη να απολαύσεις τον εαυτό σου, καθώς δε σκέφτεσαι υπερβολικά.

Δίδυμοι: Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε βρει με μεγάλες φιλοδοξίες. Μπορεί να λαχταράς δράση, αλλά δεν είσαι σίγουρη από που να ξεκινήσεις. Οι περισπασμοί μπορεί να έχουν τη μορφή ευαίσθητων ανθρώπων γύρω σου.

Ενώ το καθάρισμα του αέρα μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι, υπάρχει η τάση να είσαι υπερβολικά αμυντική για να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο προσωρινά, οπότε το να περιμένεις μπορεί να είναι το καλύτερο. Σίγουρα, μπορεί να προκληθούν εσωτερικές απογοητεύσεις εάν υπήρξε ένταση με τους μεγαλύτερους στόχους ή τις εγκόσμιες ευθύνες σου.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρξουν ανήσυχα συναισθήματα στο πρώτο μισό της ημέρας. Όσο παθιασμένη κι αν νιώθεις, χωρίς τα κατάλληλα κανάλια για την απελευθέρωση αυτής της ενέργειας, θα μπορούσες να περιστρέφεις τους τροχούς σου. Επιδίωξε να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις πραγματικές σου επιθυμίες πριν αναλάβεις δράση για καλύτερα αποτελέσματα.

Η βιασύνη μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Άλλοι γύρω σου μπορεί να είναι αμυντικοί ή αυτό – προστατευτικοί. Ωστόσο μπορεί να δυσκολευτείς να χαλαρώσεις μέχρι να αντιμετωπίσεις τις απογοητεύσεις σου και η σημερινή διέλευση Άρη – Χείρωνα μπορεί να σε βοηθήσει να ανοίξεις το δρόμο για αυτή την ευκαιρία, ακόμα κι αν είναι κάπως χαοτική.

Λέων: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και μπορεί να χρειαστείς κάποια επιπλέον επιβεβαίωση ή ασφάλεια πριν προχωρήσεις. Είναι μια σημαντική φάση στο σεληνιακό κύκλο για να κεντράρεις τον εαυτό σου. Μπορεί να αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια το πρώτο μισό της ημέρας, αλλά δε έχεις ένα ικανοποιητικό κανάλι για να το εκφράσεις.

Οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και δεν είναι εύκολο να γνωρίζουμε τι θέλει κάποιος. Το να κεντράρεις στον εαυτό σου τώρα, μπορεί να είναι απαραίτητο για να μοιραστείς τον εαυτό σου πιο ελεύθερα και πιο χαρούμενα με άλλους αργότερα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News