Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Αφροδίτη μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα, αλλά λίγο πριν το κάνει, εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στον τομέα της επικοινωνίας σου. Η Αφροδίτη, ο πλανητικός σου κυβερνήτης και οι αρμονικές όψεις της, σε ενισχύουν πιο πολύ από τους περισσότερους.

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να μάθεις περισσότερα για τους ανθρώπους γύρω σου, να διαπραγματευτείς και να εκφραστείς με ιδιαίτερους τρόπους. Αυτή η διέλευση ενισχύει τη μη λεκτική επικοινωνία. Ίσως νιώσεις ότι σε εκτιμούν και αυτό σε παρακινεί, ανεβάζοντας τη διάθεση σου.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα και θα τονώσει την ψυχολογία και τις συνδέσεις σου τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά λίγο πριν σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών σου, ενισχύοντας τα χρήματα και τα επαγγελματικά θέματα.

Συνδέεσαι εύκολα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, ακόμα και με αυτές που δεν έχει καθορίσει ακόμα. Η αισθητική σου ανθίζει πλήρως. Είναι η τέλεια στιγμή για να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθηση και τη φαντασία σου στις οικονομικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο σου σήμερα, αλλά πριν περάσει στο Λέοντα σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ποσειδώνας συνδέονται στην τελευταία μοίρα των ζωδίων και η τάση για σοφία και στοχασμό είναι ισχυρή.

Σίγουρα αυτή η διέλευση ενισχύει τη γοητεία σου. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστικός και συμπαθής, αφού τα εκλεπτυσμένα και γοητευτικά χαρακτηριστικά σου είναι πιο εμφανή στους γύρω σου. Μπορεί να νιώσεις ότι τώρα σε εκτιμούν περισσότερο.

Λέων: Η Αφροδίτη μετακομίζει στο ζώδιο σου σήμερα και αυτό σηματοδοτεί κάτι συναρπαστικό. Τις επόμενες εβδομάδες είσαι πιο ξεκάθαρος ως προς τα συναισθήματα σου και οι γύρω σου απολαμβάνουν την παρέα σου.

Αλλά πριν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιο σου, σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής σήμερα, και σου δημιουργεί την τάση να συμβιβαστείς με κάτι από το παρελθόν, πιθανόν που σχετίζεται με μια σχέση σου. Μπορεί να είναι μια ισχυρή στιγμή για να γιατρέψεις τις πληγές σου και να προχωρήσεις! Μπορεί να αποκτήσεις νέα οπτική ή κατανόηση και να δεις τα πράγματα με πιο συμπαθητικό τρόπο από ότι συνήθως.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή: www.newsit.grgooglenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News