ae20012c 491e5046 sissy feida kori og.jpg

Mega Καλημέρα: Η Σίσσυ Φειδά μίλησε σε συνέντευξή της για τον μεγάλο «έρωτα» με την κόρη της, την εποχή που δεχόταν αρνητική κριτική και την… πιτζάμα στην οικοδομή.

Αρχικά είπε: «Βλέπω την κόρη μου και λιώνω. Κάθε μέρα έχω στιγμές συγκίνησης μαζί της. Όταν με δει στεναχωρημένη με ρωτάει τι έχω και μου λέει ‘σ’ αγαπάω’. Ήθελα από πάντα να αποκτήσω οικογένεια. Με τον σύζυγο μου είμαστε μαζί 13 χρόνια. Στην οικογένειά μας δεν είμαστε πολύ των εκπλήξεων, εκφράζουμε διαφορετικά την αγάπη και το ενδιαφέρον μας».

Σίσσυ Φειδά: Μαγνήτισε τα βλέμματα με το casual outfit της – Η σπάνια έξοδος με την κόρη της

Και αποκάλυψε για το φλερτ στα social media: «Δέχομαι φλερτ στα social media άλλα και στην κοινωνική μου ζωή. Υπάρχουν μέρες που νιώθω πολύ καλά με την εικόνα μου και μέρες που λέω πρέπει να κάνω ολική επαναφορά».

Για το πέρασμά της από την τηλεόραση ανέφερε πως: «ακούω συνέχεια θετικά σχόλια για την περίοδο που παρουσίαζα το ‘Σπίτι από την αρχή’, αλλά δε θα ξαναέκανα το ίδιο project. Μετά από τόσα χρόνια έχω καταλάβει ότι ο κόσμος με αγάπησε. Με στεναχωρούσε όταν άκουγα αρνητικά σχόλια όταν παρουσίαζα εκπομπή γιατί ένιωθα μία επίθεση. Επειδή το προφίλ μου και η δουλειά μου είναι γύρω από την αισθητική, δεν μπορεί να περιμένεις ότι θα πάω με την πιτζάμα στην οικοδομή. Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε κάποιο σπίτι, αλλάζω θέση στα έπιπλα, είναι πολύ δύσκολο να μην το κάνω».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Φειδά:«Πρόσφατα έμεινα δέκα μέρες μακριά από την κόρη μου, Διώνη, ήμουν στο νοσοκομείο…»

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της, Διώνη, έχει γίνει μια κούκλα – Η φωτό από τις διακοπές τους

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News