a4fdd6d0 prwtagwnistes 1 og.jpg

Οι «Πρωταγωνιστές» θέλουν να τα μάθουν όλα για την Κλαυδία! Τη μεγάλη Πρωταγωνίστρια της Ελλάδας στην Eurovision.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκινά από τις γειτονιές των Ποντίων στον Ασπρόπυργο. Συζητά με τη γιαγιά Κλαυδία στην κουζίνα της, δοκιμάζοντας τις λιχουδιές της. Συνεχίζει με την εντυπωσιακή αλλά συνεσταλμένη μητέρα της.

Μπαίνει στο στούντιο των Arcade, εκεί που η Κλαυδία άρχισε τον Νοέμβριο –δειλά στην αρχή– να τραγουδάει τους στίχους της Αστερομάτας. Ανακαλύπτει πως το τραγούδι που συντάραξε τους Έλληνες ολοκληρώθηκε σε 3-4 μέρες!

Ίσως γιατί φώλιαζε από καιρό στο μυαλό και στις καρδιές των νέων ανθρώπων που το δημιούργησαν.

Και η Κλαυδία με φόντο την φωτισμένη Ακρόπολη απαντά σε όλα τα ερωτήματα που έχουμε για εκείνη.

Ποιος αλήθεια την νανούριζε;

Πώς τα κατάφερνε και νικούσε στους σχολικούς αγώνες στον Ασπρόπυργο;

Την πίκραναν οι κακιούλες –και οι κακίες– που ειπώθηκαν για εκείνη και το τραγούδι της;

Κι αν βγάλει πολλά χρήματα από την επιτυχία της, τι θα τα κάνει;

Prwtagwnistes_2-(2).jpg

Στον Σταύρο Θεοδωράκη μιλά και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε την Κλαυδία στη σκηνή των δεκάδων εκατομμυρίων τηλεθεατών και των εκατοντάδων εκατομμυρίων views των διεθνών πλατφορμών.

Μαζί στους «Πρωταγωνιστές» και ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Προβάρει μαζί με την Κλαυδία τις εμφανίσεις του στο Rockwave Festival και αποκαλύπτει πότε τον «βάρεσε κατάστηθα» η φωνή της.

«Πρωταγωνιστές», απόψε, στις 24:00.

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.