Σε μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους βρίσκονται η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.
Μετά από την πρόταση γάμου που της έκανε ο μπασκετμπολίστας πριν από λίγο καιρό, η ηθοποιός είπε το «ναι» και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.
«Ο γάμος Οικονομάκου – Τσερέλα ήταν να γίνει μέσα στον Ιούνιο – Μήπως παντρεύτηκαν & το γιόρτασαν;»
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Αθηνά ανέβασε στα social media φωτογραφία με το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο Μπρούνο, επιβεβαιώνοντας και επίσημα τα χαρμόσυνα νέα.
Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στη μαγευτική Λίμνη Κόμο, όπου απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης μαζί με την οικογένεια και αγαπημένους φίλους. Το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιουνίου, η ηθοποιός δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την απόδρασή τους, γεμάτες ρομαντισμό, χαμόγελα και φόντο την εκπληκτική ιταλική φύση.
Η Αθηνά και ο Μπρούνο λάμπουν από ευτυχία — και φαίνεται πως η κοινή τους ζωή μπαίνει σε μια νέα, υπέροχη φάση!
Γενέθλια για τη μικρή Σιέννα – Η τρυφερή αφιέρωση της Αθηνάς Οικονομάκου «έλιωσε» το Insta
Στην Ιταλία η Σίσσυ Χρηστίδου – Γιόρτασε την πρόταση γάμου με Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα
Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο Μπρούνο είναι τύπος που λες “δεν υπάρχει”! Ξέρω για τον γάμο, αλλά…»
Πηγή: www.gossip-tv.gr
