screen643463463634346shot.png

«Άλλη δε θα έκανε ούτε τα μισά»

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρίσκει τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη στη Μύκονο, με το ζευγάρι να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο νησί των ανέμων. Οι δυο τους φαίνεται πως περνούν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το χιουμοριστικό βίντεο από τις διακοπές της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη:

@desp1navandiofficial #rotaopoia #despinavandi #vandi #fy #fyp #summervibes #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – greeksingers

Η τραγουδίστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανάρτησε το απόγευμα της Δευτέρας (9/6) ένα απολαυστικό βίντεο από τη βόλτα που έκαναν με ένα σκάφος, στο οποίο τη βλέπουμε να προσφέρει στον αγαπημένο της να φάει ένα αβγό που του ετοίμασε.

Η Δέσποινα Βανδή συνόδευσε το χιουμοριστικό βίντεο με το τραγούδι της, Ρωτάω Ποια, στο οποίο ακούγεται να λέει: «Ρωτάω ποια άλλη θα’ κανε για πες μου όλ’ αυτά, που για σένα κάνω καθημερινά. Άλλη δεν θα έκανε ούτε τα μισά. γιατί όπως εγώ καμιά δε σ’ αγαπά».


Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.