6bd1666f pantheoi finale.jpg

Οι Πανθέοι: Αυτά είναι τα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΣΚΑΙ. Ο Κίτσος τραυματίζεται σοβαρά και επιστρέφει στην Αθήνα για να χειρουργηθεί.

Ο Ανδρέας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή, ενώ λίγο μετά οι Γερμανοί εισβάλλουν στην Ελλάδα. Οι μέρες περνούν και εξαιτίας ενός σχεδίου ο Κίτσος ξεψυχάει στην αγκαλιά της Μάρμως, ενώ λίγο μετά όλοι οι Πανθέοι βρίσκονται για τελευταία φορά…

Πανθέοι – Κρυσταλλία Κεφαλούδη στο gossip-tv: «Δεν είχα διάθεση για ζωή, το βλέμμα στο κενό»

Έχουν περάσει δύο μήνες από τον θάνατο του Μεταξά. Με τον ιταλικό στόλο αποδεκατισμένο, οι Έλληνες φαντάροι ελπίζουν πως οι Ιταλοί θα το πάρουν επιτέλους απόφαση και θα οπισθοχωρήσουν. Παράλληλα, ο Στάθης, μοιράζοντας τα δελτάρια στους τραυματίες του νοσοκομείου, βλέπει το γράμμα του Κίτσου προς τη Μάρμω. Στην Αθήνα, Ματούλα και Αλέκα έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ η Πέλλα βρίσκεται ακόμη σε κωματώδη κατάσταση στην κλινική του Ανδρέα, με τον Φάνη και τον Τέλη να αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας της. Λίγο μετά, ο Ανδρέας ανεβάζει πυρετό και η Σοφία με τον Λουκά φοβούνται πως μπορεί να έχει πάθει πνευμονία. Κατά τη διάρκεια της μάχης, ο Κίτσος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο τραυματισμός του νεαρού στο στήθος αποδεικνύεται πολύ σοβαρός, προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία.

kitsos-marmw.png

Η μεταφορά του σε νοσοκομείο στα Γιάννενα είναι μονόδρομος, όμως η Μάρμω δεν είναι εκεί να τον υποδεχθεί. Έχοντας ενημερωθεί για τη σοβαρή ασθένεια του Ανδρέα, αποφασίζει να πάει να τον δει στην Αθήνα. Μαθαίνοντας η Χρυσοστόμη για την ασθένεια του αδελφού της και τον ερχομό της «μοιχαλίδας», σκοπεύει να πάει να του συμπαρασταθεί, αλλά η Σοφία και η Ιλαρία είναι αποφασισμένες να την αποτρέψουν.

Η Πέλλα παραμένει σε κώμα

Ο Χρυσίνας συνεχίζει να συμπεριφέρεται μυστηριωδώς και ο Ισίδωρος, που εκλιπαρεί τον θεό να του φέρει πίσω τη Μιρέλλα, τον υποπτεύεται όλο και πιο πολύ. Μάλιστα, φοβάται πως του κρύβει κάποιο μυστικό σχετικά με την τύχη της γυναίκας.

Βίκυ Διαναντοπούλου: Στην προσωπική μου ζωή είμαι μια κωμωδία από μόνη μου

PELLA-GKANA-800x1000.jpg

Ο Μαρμάρης, τώρα, διαρκώς κλιμακώνει το αδίστακτο σχέδιό του απειλώντας εκ νέου τους Πανθέους, ενώ η Πέλλα ακόμη βρίσκεται σε κώμα. Οι ώρες περνούν και ο Κίτσος καταφθάνει στην Αθήνα, καθώς η μόνη του ελπίδα για να ζήσει είναι να εγχειριστεί από τον θείο του στην κλινική. Τα νέα για τον τραυματισμό του συγκλονίζουν τη Μάρμω, που διστάζει να ζητήσει από τον Ανδρέα να τον χειρουργήσει. 0 Μαρμάρης, από την άλλη, αναγκάζει τον Στάθη να τον βοηθήσει στο σχέδιό του να διαφύγει στο εξωτερικό αποκαλύπτοντάς του ένα τρομακτικό μυστικό. Λίγο μετά, ο Φάνης ζητάει τη συγχώρεση του Τέλη για τα λάθη που έκανε σε σχέση με την Πέλλα. Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς καταφέρνει να συμφιλιωθεί με τη Λιάνα και να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του.

OI-PAN8EOI_EP.-19-(4).jpg

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Χρυσοστόμη και η Μάρμω τρέμουν για τις επιπτώσεις που θα έχει η κατάληξη της εγχείρησης του Κίτσου, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ανδρέα, που αναλαμβάνει τελικά να κάνει ο ίδιος την επέμβαση. Ο άντρας κάνει τη δυσκολότερη επέμβαση που έχει επιχειρήσει να κάνει ποτέ ως γιατρός. Έχει στα χέρια του τη ζωή του Κίτσου, ενώ γνωρίζει πως αν καταφέρει να τον σώσει θα χάσει μια για πάντα τη Μάρμω. Η αγωνία για την έκβαση του χειρουργείου είναι στο κατακόρυφο και τελικά όλα πάνε καλά. Όμως ένα μεγάλο κακό απλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Οι Γερμανοί εισβάλλουν στη χώρα!

Ο Ανδρέας συλλαμβάνεται

andreas-pantheos-aimilios-xeilakis.jpg

Οι μέρες περνούν και όλα έχουν πάρει τον χειρότερο δρόμο. Ναζιστικές σημαίες κυματίζουν στην πρωτεύουσα και η Ελλάδα μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Παράλληλα, ο Στάθης επιστρέφει ψάχνοντας να βρει τη Ματούλα και τον γιο του, ενώ ο Θωμάς έρχεται αντιμέτωπος με τα συναισθήματά του για την Κατερίνα. Η κυβέρνηση Τσολάκογλου, καθ’ υπόδειξη των Γερμανών, προχωράει σε συλλήψεις υπουργών του Μεταξά, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Ανδρέας. Το ξενοδοχείο της Νίνας, τώρα, επιτάσσεται από τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν μαζί τους έναν παλιό «κακό» γνώριμο όλων. Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας, μετά τη σύλληψή του, οδηγείται στην Ασφάλεια, όπου κατηγορείται για προδοσία.

OI-PAN8EOI_EP.-13-(1).jpg

Τα αδέλφια του, ακόμη και η Μάρμω, ψάχνουν τρόπο να τον βοηθήσουν, αλλά αν είναι κάτι που μπορεί να τον σώσει αυτή τη στιγμή είναι μόνο η φήμη που αποκόμισε ο Κίτσος στο μέτωπο. Την ίδια ώρα, εκείνος μαζί με τον Τέλη προσπαθούν να σώσουν τη Ματούλα, που έχει εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο. Ο Μαρμάρης και οι Γερμανοί την ψάχνουν και ο Τέλης είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί για να σώσει τους συντρόφους του. Όλα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και η Νίνα είναι έτοιμη να πάρει την πολυπόθητη εκδίκηση, όμως ο Λουκάς είναι εκεί για να την αποτρέψει.

Ο Μαρμάρης νεκρός

Ο Ανδρέας αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις με ανωτερότητα και συμβουλεύει τον Θωμά να ακολουθήσει το φωτεινό μονοπάτι του παππού του, την ίδια ώρα που η Σοφία προσδοκά να τον κερδίσει ξανά. Λίγο αργότερα, η σύλληψη τού Τέλη από την Γκεστάπο αναστατώνει τους φίλους και τους συντρόφους του, που αναζητούν λύσεις για να τον σώσουν. Παράλληλα, η Μάρμω και ο Κίτσος βοηθούν τη Ματούλα να διαφύγει εκτός Αθηνών..

marmaris.jpg

Οι ώρες περνούν και ο Ανδρέας κάνει σαφείς τις προθέσεις του στη Σοφία, ενώ ο Λουκάς, που φτάνει συντετριμμένος στην κλινική, του εξομολογείται τον φόνο του Μαρμάρη. Από την άλλη, η Νίνα φανερώνει στον Ανδρέα τον πραγματικό λόγο που η Μάρμω δεν του αποκάλυψε τον δεσμό της με τον Κίτσο. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η παρουσία του νόθου παιδιού του Στάθη ταράζει την Αλέκα, που αναγκάζεται να πάρει μία σημαντική απόφαση για τη ζωή τους και τον γάμο τους. Την ίδια ώρα, η Βέτα φέρνει τον Φάνη προ των ευθυνών του για τις επανειλημμένες απιστίες του. Η Μιρέλλα, τώρα, που επιστρέφει στο σπίτι του Ισίδωρου, πείθει τον Στέφανο να αλλάξει στάση προς τη Θάλεια. Κι ενώ ο Ανδρέας αποφασίζει να συγκρουστεί ευθέως με τη Χρυσοστόμη, ο Κίτσος, για να σώσει τον Τέλη, βάζει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο…

Πηγή: www.gossip-tv.grgooglenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News