lebadeiakos ofi eurokinissi 1200x630.jpg

ΟΦΗ και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 στο Παγκρήτιο την Τετάρτη (04.02.2026), στον πρώτο τους αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με την πρόκριση στον τελικό να κρίνεται στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας (11.02.2026) που θα γίνει στο “Λάμπρος Κατσώνης”.

Θέλοντας να έχει μαζί του τη μεγαλύτερη στήριξη οπαδών που θα μπορούσε, ο ΟΦΗ ζήτησε τη μέγιστη χωρητικότητα των Θυρών 4 & 5, για να πάρει την αρνητική απάντηση του Λεβαδειακού.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των μέτρων ασφαλείας του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας Betsson που έγινε την Πέμπτη (05.02.2025) οι Βοιωτοί διαθέτουν στους φιλοξενούμενους μόλις 150 εισιτήρια, παρά το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες εξέδρες έχουν χωρητικότητα 1.350 θέσεων.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.