Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και στον Νίκο Συρίγο, παραχωρώντας μια συνέντευξη που δεν πέρασε απαρατήρητη.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές σε όσα τον απασχολούν, από τον χώρο της πολιτικής, μέχρι το θέατρο και την τηλεόραση.
Μπιθικώτσης: Συγκίνηση στη συνέντευξη Τύπου! Η συναυλία – αφιέρωμα στον Σερ του ελληνικού τραγουδιού
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο σχολίασε με αυστηρότητα, λέγοντας:
«Ψέμα, ψέμα, ψέμα… “Πρώτος το είπα, τον έχω βρίσει, δεν μπορεί κανείς να μου πει τίποτα”. Στην Klavdia, ακόμα κι αυτό, δεν είναι τι έλεγε, ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Αλλά έβλεπες ότι υπήρχε μια αόρατη καθοδήγηση. Έβλεπες ότι δεν ήθελε να συμβεί σε ένα κορίτσι από τον Πόντο, οτιδήποτε… Δεν νιώθεις καλά, δεν τον πιστεύω».

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρέλειψε να εκφράσει και την άποψή του για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της τηλεόρασης σήμερα:
«Η αγριότητα σήμερα στην τηλεόραση είναι μεγαλύτερη απ’ ότι στο παρελθόν. Πρέπει να αλλάξει συνολικά. Η μικρότερη οθόνη νίκησε την τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Λεξ δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι του στην τηλεόραση. Πρέπει η μικρή τηλεόραση να σεβαστεί τους κανόνες της μικρότερης οθόνης, αν θέλει να επανακάμψει».
Διαβάστε επίσης:
Πηγή: www.gossip-tv.gr
