Η εικόνα της Lady Gaga στην τελευταία πρόβα πριν τα Όσκαρ ήταν εντελώς διαφορετική από την εμφάνισή της στη σκηνή των βραβείων.
Η Lady Gaga καθήλωσε το κοινό όταν ανέβηκε στη σκηνή των Βραβείων Όσκαρ 2023 στις 12 Φεβρουαρίου για να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick» εντελώς αμακιγιάριστη, φορώντας παράλληλα μόνο ένα σκισμένο μαύρο τζιν και ένα μπλουζάκι.
Ωστόσο, εντελώς διαφορετική είναι η εικόνα της Lady Gaga σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και στο οποίο κάνει πρόβα το «Hold My Hand» στο πιάνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της με το διάφανο μαύρο φόρεμα Versace με το οποίο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.
«Η πρόβα που κανείς δεν είδε», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, όπου τραγουδά και κοιτάζει τους στίχους του τραγουδιού που είναι τοποθετημένοι πάνω στο μαύρο πιάνο.
Διαφήμιση
«Σας αγαπώ όλους, σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε τόσο πολύ ένα τραγούδι που σημαίνει τόσα πολλά για εμένα», πρόσθεσε.
Στην τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ, η Lady Gaga δεν έπαιξε πιάνο. Απλώς τραγούδησε το «Hold My Hand» με τη συνοδεία ελάχιστων μουσικών που ήταν ντυμένοι λιτά όπως και εκείνη.
Αν και το «Hold My Hand» δεν κέρδισε το Όσκαρ του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το οποίο ήταν υποψήφιο, τα streams του αυξήθηκαν κατά 49% μετά τα βραβεία.
Σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα, τα streams των υπόλοιπων υποψήφιων τραγουδιών, τα οποία δεν ήταν εξίσου γνωστά, αυξήθηκαν δραματικά.
Τα streams του «Naatu Naatu» από την ινδική ταινία «RRR», που κέρδισε το Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι, σημείωσαν άνοδο 260% και το «Applause», το οποίο έγραψε η Diane Warren και ερμήνευσε η Sofia Carson, παρουσίασε αύξηση της τάξης του 593% στα streams του.
Επίσης, τα streams του «This Is A Life» από την ταινία «Everything Everywhere All At Once» (Τα Πάντα Όλα) αυξήθηκαν κατά 121%. Το «Lift Me Up» της Rihanna, παραδόξως, κατέγραψε αύξηση μόνο κατά 1% στα streams του – πιθανότατα επειδή ήταν το πιο γνωστό από όλα τα υποψήφια τραγούδια.
Αλλά τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε το τραγούδι «Calling All Angels» του Lenny Kravitz. Αφού ο 58χρονος ερμήνευσε το τραγούδι του κατά τη διάρκεια της ενότητας «In Memoriam» (Εις Μνήμην) των Όσκαρ 2023, τα streams του αυξήθηκαν κατά 3.449%.
@ladygaga The rehearsal no one saw. Love you all, thanks for being so supportive of a song that means so much to me ❤️
♬ original sound – ladygaga
Πηγή: www.hit-channel.com
