photo 2024 03 22 20 10 25.jpg

Ένα «τσουνάμι» από εικασίες φήμες και κυρίως θεωρίες συνωμοσίας, ακολούθησε την ανακοίνωση στις 17 Ιανουαρίου 2024 ότι η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο νοσοκομείο για μια σοβαρή επέμβαση. Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, χθες 22 Μαρτίου, η ίδια με ένα συγκινητικό μήνυμα ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.


Αν και γνωρίζαμε ότι της νοσηλείας θα ακολουθούσε μια μακρά περίοδος ανάρρωσης που αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα κρατούσε ως το Πάσχα των Καθολικών (την επόμενη Κυριακή, 31 Μαρτίου), η φρενίτιδα των -πολύ συχνά αβάσιμων «θεωριών» για το που είναι η Κέιτ δεν ήταν εύκολο να σβήσει.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια προσπάθησε να απαντήσει με μια φωτογραφία της Κέιτ με τα παιδιά της που ξεσήκωσε σάλο γιατί ήταν επεξεργασμένη. Μετά μάθαμε για μια εμφάνιση με τον σύζυγό της και μια φωτογραφία, που δεν έπεισε και πολλούς. Και σήμερα μια ακόμη αναφορά για εμφάνιση της Κέιτ.

Μέσα σε αυτές τις 65 ημέρες, από τα μέσα Ιανουαρίου ως σήμερα, συνέβησαν πολλά που άφησαν πολλά ερωτήματα αναπάντητα, ενώ έτρεχε παράλληλα το ζήτημα της υγείας του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του προστάτη. Δύο μέλη της οικογένειας, εξαιρετικά προβεβλημένα, να δίνουν μαζί την μάχη με την ασθένεια, την ίδια που δίνουν εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο…

Το νήμα αυτής της περιπέτειας θα πρέπει να το ξετυλίξουμε από την τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κλέιτ Μίντλετον και της οικογένειας.

Ήταν τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, όπως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μετά τις γιορτές έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του Καρόλου που επέλεξε να ανακοινώσει ότι πάσχει από υπερπλασία του προστάτη, πρόβλημα κοινό στους άνδρες της ηλικίας του

.

Την ίδια ημέρα, στις 17 Ιανουαρίου, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Κέιτ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, στο οποίο είχε μπει την προηγούμενη ημέρα, έπειτα από επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η ακριβής φύση της επέμβασης ήταν άγνωστη, αλλά όπως είχε ανακοινωθεί τότε δεν σχετιζόταν με καρκίνο.

Πάντως η νοσηλεία θα κρατούσε 10-14 ημέρες και θα ακολουθούσαν αρκετές εβδομάδες ανάρρωσης στην κατοικία της.

Εξιτήριο πήρε στις 29 Ιανουαρίου, την ίδια ημέρα με τον Κάρολο. Αν όμως ο βασιλιάς χαιρέτισε το πλήθος, η Κέιτ αποχώρησε κρυφά για την κατοικία της.

Λίγο αργότερα, στις 5 Φεβρουαρίου, η κοινή γνώμη ενημερώθηκε ότι ο Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και ότι άρχισε την κατάλληλη θεραπεία, που θα τον κρατούσε μακριά από τα καθήκοντά του.

Πέρασε ένας μήνας χωρίς ουσιαστικές ειδήσεις ενώ η φημολογία για την κατάσταση της Κείτ Μίντλετον είχε πάρει φωτιά. Σήμερα γνωρίζουμε ότι στις 27 Φεβρουαρίου ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έμαθαν τη διάγνωση για τον καρκίνο. Για αυτόν τον λόγο απουσίαζε ο Ουίλιαμ από το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, λόγω «προσωπικού ζητήματος».

kate_car

Στις 4 Μαρτίου η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ (αλλά όχι την Βρετανία) έδειχνε την Κέιτ στο Παλάτι του Ουίνδσορ ως συνεπιβάτη σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα της, Κάρολ. Το πρόσωπο ήταν φουσκωμένο και φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά – αφορμή όλα αυτά για περισσότερες θεωρίες.

kate_kids

Την επόμενη εβδομάδα, στις 10 Μαρτίου, το παλάτι του Κένσινγκτον κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία της Κέιτ μετά την επέμβαση. Πόζαρε με τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας. Γρήγορα όμως φάνηκε ότι η φωτογραφία ήταν σε πολλά σημεία «πειραγμένη». Η Κέιτ με μήνυμά της πήρε την ευθύνη για τα ερασιτεχνικά της λάθη στην επεξεργασία που περισσότερο θόλωσαν τα νερά γύρω από την κατάστασή της παρά έδωσαν απαντήσεις.

Ακολούθησε στις 18 Μαρτίου ένα βίντεο από το αμερικανικό TMZ και τη Sun με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να φεύγουν από ένα παντοπωλείο, μπροστά σε αρκετό κόσμο. Νέα ερωτήματα χωρίς απαντήσεις από την πλευρά του Παλατιού.

Για να πάρει τέλος η φημολογία με την ανακοίνωση στις 22 Μαρτίου από την ίδια ότι πάσχει από καρκίνο.


Πηγή: www.diaforetiko.grgooglenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News