f21abedb ilektra og.jpg

Ηλέκτρα: Η ζωή του Παύλου στην Αρσινόη δεν κυλάει όπως είχε υπολογίσει και το παρελθόν του κινδυνεύει πιο πολύ από ποτέ να βγει στο φως στα επόμενα επεισόδια.

Ένας παλιός γνώριμος καταφτάνει στην Αρσινόη, ο οποίος δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τον σκοπό της επίσκεψής του. Πρόκειται για τον Ορέστη (Παύλος Κουρτίδης), τον πρώην διοικητή της Αστυνομίας, ο οποίος επισκέπτεται τους πάντες στην Αρσινόη, ρωτώντας να μάθει να νέα του νησιού αλλά και πληροφορίες για τον καθηγητή Φιλίππου.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος δίνει κρυφό ραντεβού στη Νεφέλη κι εκείνη του ζητάει επίμονα να της πει αν έχει αισθήματα για εκείνη ή έχει καταλάβει λάθος.

Εκείνος προσπαθεί να την αποφύγει, ενώ λίγο μετά λέει στον Νάσο να έρθει εσπευσμένα να τον βρει στο νησί. Όταν τον συναντάει, του ζητάει να τον βοηθήσει να φύγει άμεσα από τη χώρα, καθώς αισθάνεται πως κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η δράση του.

Ταυτόχρονα, η Νεφέλη ζητάει από την Ηλέκτρα ένα σκίτσο: εκείνο που είχε ζωγραφίσει τον αδελφό της Δανέζη, καθώς έχει κάποιες υποψίες. Από την άλλη, ο Ορέστης, αφού έχει ολοκληρώσει έναν πρώτο γύρο συνομιλιών στο νησί, φτάνει και στο τμήμα και γνωρίζεται με τον σημερινό διοικητή, τον Χάρη.

Συναντιέται, όμως, και με τον Περλεπέ, ο οποίος έχει καταφθάσει για να πιέσει τον διοικητή σχετικό με το προσφιλές του θέμα: τον Παύλο Φιλίππου. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά η Νεφέλη φτάνει φορτσάτη στο σπίτι του Παύλου, ζητώντας μία και μοναδική απάντηση: είναι ο Στρατής Δανέζης;

Η κοπέλα είναι σίγουρη πως ο καθηγητής δεν είναι αυτός που λέει, αλλά δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν, καθώς ξέρει πολύ καλά πως αν αποκαλυφθεί η αληθινή του ταυτότητα θα τιμωρηθεί. Ο Παύλος είναι τρομοκρατημένος και προσπαθεί να μην απαντήσει, ενώ διαπιστώνει πως πρέπει άμεσα να εξαφανιστεί.

Πηγή: my tv

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News