Νεκρός ηλικιωμένος από φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα του.webp.webp.webp

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι που διέμενε, στο Λαμπέτι Πύργου Ηλείας από τις αναθυμιάσεις που προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε στην κουζίνα.

Πρόκειται για 70χρονο ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας η οποία ειδοποιήθηκε από πυροσβέστη που πέρναγε τυχαία έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου.

Το θλιβερό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις οκτώ σήμερα το βράδυ. Το σπίτι που διέμενε – προφανώς μόνος του ο 70χρονος, άρπαξε φωτιά από παλιά χύτρα που είχε πάνω στο μάτι της κουζίνας ο άνδρας για να μαγειρέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, καθώς είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στην κουζίνα της οικίας του.

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Πιθανότατα ο θάνατος του οφείλεται στην εισπνοή καπνών, εξαιτίας της φωτιάς που ξεκίνησε από άγνωστα αίτια μέχρι στιγμής από την κουζίνα.

Σύμφωνα με άλλες πηγές ο 70χρονος Α.Α. χρησιμοποιούσε στην κουζίνα του μια παλιά χύτρα ταχύτητος, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε πυρκαγιά η οποία επεκτάθηκε στα ντουλάπια της κουζίνας.

Ο χώρος του σπιτιού γέμισε με καπνούς και πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις ο 70χρονος πέθανε.

Διερχόμενος πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας αντιλήφθηκε τους καπνούς στο σπίτι του ηλικιωμένου και κάλεσε συναδέλφους του σε βοήθεια.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας.

vradini.gr

Πηγή: agrinio24.grgooglenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News