1e7173ae 1706872939105 948294646 eliasa 1 og.jpg

Η Γη της Ελιάς: Παρότι η Δήμητρα με τον Κουράκο έχουν μια απίστευτη ερωτική χημεία, όπως όλα δείχνουν, τα αισθήματα τους, ειδικά της Δήμητρας, δεν είναι τόσο ισχυρά. Το ζευγάρι δεν θα έχει τη συνέχεια που όλοι θα ήθελαν κι αυτό γιατί τα εμπόδια που πρόκειται ν’ αντιμετωπίσουν, αλλά και οι στόχοι που έχουν, είναι πιο δυνατοί από τον έρωτά τους.

Η Δήμητρα έχει ξεκαθαρίσει στον Κουράκο ότι δεν βάζει τίποτε άλλο πιο πάνω από την καριέρα της. Οι στόχοι της είναι υψηλοί και αυτό του το έχει κάνει σαφές, ειδικό τον τελευταίο καιρό, αναλαμβάνοντας αυτή τη δύσκολη αποστολή που της ανέθεσαν. Η Δήμητρα δεν σκέφτηκε τίποτα πέρα από την καριέρα της και ρίσκαρε ακόμα και την ίδια της τη ζωή μπροστά στο καθήκον της σαν αστυνομικός.

Ο Κουράκος, από την άλλη, αισθάνεται ότι κάποιες φορές τον παραγκωνίζει, όμως το πάθος του για τη Δήμητρα είναι τόσο μεγάλο, που πάντα κάνει πίσω στις κόντρες τους. Ολα αυτά θα συνεχιστούν για πολύ καιρό, μέχρι που θα φτάσει το τέλος τους. Ενα τέλος επεισοδιακό, με τον Κουράκο να πληγώνεται για άλλη μια φορά και τη Δήμητρα, έστω με βαριά καρδιά, να παίρνει τον δρόμο που από την αρχή είχε επιλέξει.

Η αρχή λοιπόν του τέλους θα σημάνει όταν η Δήμητρα καταλάβει ότι είναι έγκυος. Η αστυνόμος έχει όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνnς και φυσικά δεν αναφέρει τίποτα στον Κουράκο. Ο,τι κάνει το κάνει πίσω από την πλάτη του. Έτσι αποφασίζει να σιγουρευτεί ότι είναι αυτό που φοβάται. Και όντως κάνει εξέταση και βλέπει ότι περιμένει παιδί. Ωστόσο η Δήμητρα δεν έχει κανένα δίλημμα. Αυτό το παιδί δεν θέλει να το κρατήσει και έτσι αποφασίζει να μην το πει καν στον Κουράκο. Ωστόσο θα πρέπει να βρει κάποια δικαιολογία για να κάνει έκτρωση και τη βρίσκει: «θα πρέπει να πάω για δύο ημέρες στην Αθήνα. Παντρεύεται μια φίλη μου και με κάλεσε να πάω στο μπάτσελορ που ετοιμάζει», του λέει και ο Κουράκος φυσικό δεν φέρνει καμία αντίρρηση, δεν θα μπορούσε άλλωστε…

Η Δήμητρα φεύγει και πηγαίνει στην Αθήνα όπου έχει δρομολογήσει να κάνει έκτρωση κρυφά απ’ όλους. Αφού κάνει την επέμβαση, γυρίζει πίσω στη Μάνη και αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στον Κουράκο: «θέλω να μιλήσουμε, έχω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό», αρχίζει να λέει.

Η αποκάλυψη που διαλύει τον Κουράκο

eliasa-(2).jpg

Η Δήμητρα που θέλει να είναι ξεκάθαρη μαζί του, αποφασίζει να του πει την αλήθεια: «Δεν πήγα στην Αθήνα για τον γάμο της φίλης μου. Δεν μου αρέσει να σου λέω ψέματα και τώρα πια μπορώ να σου πω την αλήθεια. Ημουν έγκυος και έκανα έκτρωση», είναι τα λόγια της. Ο Γιώργης μένει άφωνος. δεν πιστεύει αυτά που ακούει: «Τι είπες; Αποκλείεται, μου κάνεις πλάκα», της απαντάει και ταυτόχρονα τον έχει λούσει κρύος ιδρώτας. «Οχι, δεν σου κάνω πλάκα. Εκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Αν σου το έλεγα πριν, θα προσπαθούσες να με εμποδίσεις και δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτώ», παραδέχεται και ο Κουράκος συνέρχεται από το πρώτο σοκ και τη ρωτάει: «Δεν έπρεπε να μου το είχες πει; Δεν είχα δικαίωμα να μάθω;», αρχίζει να αγριεύει, αλλά η Δήμητρα γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρη και για μια ακόμα φορά τού τονίζει: «θέλω να είμαι ελεύθερη. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δουλειά μου και η καριέρα μου. Σου το είχα πει από την πρώτη στιγμή. Ενα παιδί θα μου έβαζε εμπόδια στο να κάνω αυτό που θέλω και δεν είναι η προτεραιότητά μου», του ξεκαθαρίζει.
0 Κουράκος καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ με τη Δήμητρα όπως θα ήθελε. Να κάνουν οικογένεια και παιδιά και καταρρακώνεται γιατί τη θέλει και ξέρει ότι κάποια στιγμή θα το χάσει.

1706872925477-318753636-eliasa-(1).jpg

Κι όπως θα δούμε, αυτή η στιγμή θα έρθει, καθώς η Δήμητρα θα δεχτεί από την υπηρεσία της μια πρόταση να φύγει στην Αμερική για μετεκπαίδευση και φυσικά θα τη δεχτεί, δίνοντας το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Κουράκο και αποχαιρετώντας για πάντα τη «Γη της ελιάς»!

Πηγή Tv24

Πηγή: www.gossip-tv.grgooglenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News